Ultimele stiri

Nicolae Robu le-a mulţumit timişorenilor care au ieşit la vot. Cum a atacat PSD

Nicolae Robu

Primarul liberal, Nicolae Robu, a ţinut să mulţumească alegătorilor care au susţinut PNL la aceste alegeri, dar, desigur, le-a cerut timişorenilor de dreapta să vină, în număr mai mare, la vot în viitor.

„Mulţumesc tuturor timişorenilor care au fost astăzi la vot. Mulţumesc, de asemenea, celor care ne apreciază, dar n-au fost la vot, rugându-i ca în viitoarele ocazii să facă, totuşi, efortul de a merge, pentru ca noi să putem beneficia mai mult decât sufleteşte de aprecierea lor. Mulţumesc tuturor colegilor din PNL Timiş care au muncit enorm în aceasta campanie, promovând partidul şi valorile liberale cu onestitate, corectitudine şi în deplină legalitate. Îmi exprim regretul că PNL nu a obţinut un scor mai bun la nivel naţional, dar nu trebuie să ne scape că PNL a dobândit în 2009 un număr de doar 5 mandate din 33, iar acum 6 mandate din 32”, a afirmat primarul, într-un comunicat de presă.

De asemenea, Nicolae Robu nu s-a putut abţine să nu trimită un nou atac la adresa PSD: „Îmi exprim surprinderea ca PSD este atât de fericit, pentru că, de fapt, alegerile au fost câştigate de dreapta românească şi nu de stânga, aritmetica procentelor arătând clar acest lucru. Îi recomand d-lui Titu Bojin să-şi facă timp să citească legislaţia pentru a înţelege, măcar după 2 ani de mandat, că nu este „preşedintele judeţului”, ci preşedintele Consiliului Judeţean, ceea ce înseamnă cu totul şi cu totul altceva (spre exemplu: că preşedintele CJT nu are în subordine, din fericire pentru aceasta, nici măcar comuna Bara, darămite ditamai municipiul Timişoara). Transmit PSD un mesaj fără echivoc: USL nu mai există de mult timp şi nu va mai exista niciodată, cel puţin cu mine implicat, dar sunt convins că nici cu alţi colegi”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*