Ultimele stiri

Nicolae Robu luat la intrebări de PDL-isti. Ce nemulțumiri au

De curând, consilierii PDL, Ștefan Sandu și Adelina Tîrziu, își exprimau pe o rețea de socializare nemulțumirea față de modul în care proiectele propuse de ei sunt ignorate la nivelul Primăriei, mai exact de Nicolae Robu. Astfel, chiar dacă se află într-o alianță, în cadrul plenului consiliului local de vineri, PDL-iștii au prins ocazia de a-l lua la întrebări pe primar și nu i-au dat cu piciorul.

Adelina Tîrziu spune că este nemulțumită de faptul că există proiecte care sunt depuse de peste 3 luni de zile pentru a intra în plenul Consiliului Local sau în comisii, proiecte care nu sunt băgate în seamă.

„Am depus mai multe proiecte legate de identificarea și acordarea unor spații, terenuri din patrimoniul Primăriei Timișoara pentru plantarea de copaci de către tinerii căsătoriți și pentru nou-născuți. În momentul în care își depun actele la primărie, tinerii care se căsătoresc, pot să-și exprime opțiunea într-un formular dacă doresc să planteze un copac care le va purta numele. Același lucru e valabil și la nou-născuți. Acest proiect este depus de 3 luni de zile și nu intră în comisii. Avem și alte proiecte pe listă. Este vorba despre scrierea pe înscrisurile oficiale ale Primăriei și pe materialele de promovare ale Primăriei pentru evenimentele organizate de Primăria Timișoara și Consiliul Local a titulaturii de Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. Nici acest proiect nu intră nici în comisii, nici în plen. Avem proiectul cu Festivalul Florilor, prima ediție, în 2015, nici acela nu intră”, a spus PDL-ista.

De asemenea, aceasta s-a arătat nemulțumită și de proiectul în care ac erut ca Timișoara să aibă un imn, dar Robu i-a dat imediat o explicație

“Astăzi am primit din partea domnului Gărboni propunerea juriului. Mi-ar plăcea ca dumneavoastră să va dați cu părerea despre componența acestui juriu”, a spus edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*