Ultimele stiri

Nicolae Robu nemulţumit de implicarea slabă a agenţilor comerciali în proiectul Timişoara Capitală Culturală

Nicolae Robu a comunicat, astăzi, că are aşteptări mai mari de la societăţile comerciale din oraş în ceea ce priveşte lupta Timişoarei de a obţine titlul de Capitală Culturală Europeană.

Edilul a declarat că doreşte să facă un apel către unităţile socio-economice din oraş pentru a se implica mai mult şi nu doar prin angajamente verbale.

„Desigur, trebuie să subliniem, în toate ocaziile, că proiectul acesta de devenire a Timişoarei Capitală Europeană a culturii în 2021 este unul al comunităţii timişorene, nu este al instituţiei primăriei, nu este al primarului, trebuie să fie al nostru, al tuturor. Şi de aceea, este nevoie de mult mai multă implicare şi din partea agenţilor comerciali din Timişoara. Am o insatisfacţie, văzând că foarte puţini se implică şi, în orice caz, se implică cu o susţinere financiară extrem de firavă. Greul îl duce primăria şi şi-l asumă în continuare, numai că nu e normal aşa şi nu e suficient să rămână lucrurile aşa”, a declarat Nicolae Robu.

Mai mult, edilul vrea ca în fiecare lună să publice o listă în care să fie numiţi agenţii comerciali care s-au implicat şi fondurile pe care le-au pus la dispoziţia proiectului Timişoara Capitală Culturală 2021.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*