Ultimele stiri

Nicolae Robu, nemulţumit de întoarcerea în PNL a lui Călin Popescu Tăriceanu

Liberalul Nicolae Robu nu are prea multe cuvinte de laudă la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. Încă de la ruperea USL , când fostul prim ministru a decis să părăsească PNL, primarul Timişoarei şi-a exprimat nemulţumirea faţă de plecarea lui Tăriceanu din partid și nici acum, la întoarcerea acestuia, edilul nu are cuvinte mai frumoase.

„Premierul Ponta ar fi trebui să îl primească pe Tăriceanu în PSD şi acolo să se joace ei, împreună, de-a USL. (…) Nu vreau să spun că toţi PSD-iştii sunt la fel, pentru că şi în PSD sunt oameni, care au crezut şi cred că PSD este altceva decât este de fapt. După ce s-a înfiinţat USL, Tăriceanu nu rata nicio ocazie să scoată în evidenţă cât de rău e că ne-am aliat cu PSD. Foarte curios e că el şi-a schimbat opinia când noi am hotărât că nu mai putem să continuăm cu acest parteneriat, malefic pentru noi. Atunci a început Tăriceanu să fie apărătorul USL. Măcar Orban a fost de la început împotriva parteneriatului PSD”, a afirmat edilul.

Nicolae Robu a găsit şi o justificare pentru faptul că Popescu Tăriceanu a fost primit înapoi de liberali, şi anume: „PNL este un partid cu adevărat democratic”, care, spune primarul, uneori acceptă şi persoane care nu merită să facă parte din el.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*