Ultimele stiri

Nicolae Robu, nemulțumit de penele de curent tot mai dese din Timișoara

În ultima perioadă a devenit o obișnuință ca iluminatul public să fie nefuncțional în Timișoara minute în șir. Aproape săptămânal, străzile din oraș se află în beznă.

“Indiferent de cauză, eu vreau să-mi explic nemulțumirea față de fiabilitatea sistemului energetic gestionat în Timișoara de Enel. Am făcut-o în repetate rânduri, din păcate Enel nu a făcut retehnologizarea care s-a impus sau nu a făcut-o la nivelul necesităților. Adresez un nou apel către conducerea Enel. Trebuie să înțeleagă că nu se poate mulțumi doar să facă încasări și că este nevoie să investească. Compania Enel, din păcate până acum, nu a dovedit nici în Timișoara, și nici în alte locuri din România, că este în stare să producă servicii de calitate pentru cetățeni. S-a făcut o privatizare. Să nu credeți că stă cineva și apasă pe butoane unde să se aprindă becurile sau unde să se stingă. Totul se face automat, există senzori de lumină și în momentul în care lumina e prea puțină se aprind becurile și când este suficientă se sting becurile. Dar dacă tehnologia nu este fiabila, se întâmplă să fie aprinse pe timp de zi”, a spus Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a explicat că prin noul contract, primăria a obţinut condiţii mult mai avantajoase decât cele de până acum, dar termenul de remediere rămâne de 24 de ore.

„Este acceptabil dacă se întâmplă o dată pe an sau la doi ani, nu în fiecare săptămână. Nu există săptămână să nu apară vreo defecțiune. Cetățenii trebuie să știe că nu primăria asigură iluminatul, primăria are încheiat doar un contract”, mai spune Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*