Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Nimic nu se compară cu fericirea de a-i face pe alții fericiți”

Nicolae Robu

Nicolae Robu este plecat de ieri în concediu, în Ibiza, însă se pare că nu poate să stea departe de rețeaua de socializare Facebook. În urmă cu 6 ore, primarul Timișoarei a postat pe Facebook un mesaj înduioșător.

„Săptămâna trecută, joi, 31.07.2014, am atribuit locuințe la 99 de familii – la 20 dintre ele apartamente cu 2 camere și la 79 apartamente cu 1 cameră, în blocul de pe strada Polonă cumpărat cu câteva luni în urmă de PMT. Totul arată impecabil, cum nici n-au visat să ajungă să aibă acești oameni nevoiași. Evident, cu toții erau super fericiți, iar o fărâmă din fericirea lor s-a revărsat și asupra sufletului meu!

Desigur, se va uita că eu am îmbogățit zestrea Primăriei cu acest bloc, așa cum s-a uitat, probabil, în UPT, că eu am adus la standardele la care sunt astăzi cele peste 300 de laboratoare, zecile de amfiteatre și diverse alte spații de învățământ, că eu am construit biblioteca, institutul de cercetări pentru energii regenerabile, două corpuri noi pentru învățământ, parcul de incintă, complexul de bazine de înot, hala de sport trivalentă, că eu am amenajat așa cum sunt ele astăzi Casa Politehnicii 1, Casa Politehnicii 2, complexul de servire a mesei, cele 16 cămine, Baza Sportivă 1, Baza Sportivă 2… Și cum se va uita că eu am făcut așa cum sunt ele astăzi, P-ța Bălcescu, B-dul Văcărescu II, Intersecția Michelangelo, respectiv că voi fi făcut așa cum vor arăta ele mâine Centrul Istoric, malurile Begăi, Pasajul Michelangelo, Pasajul Victoriei și câte și mai câte lucruri în care eu pun, zi de zi, câte un pic din ființa mea implacabil finită și… consumabilă. Dar…, asta-i legea firii, tot ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm de fiecare clipă, de lucrurile pe care le facem în sine, indiferent de reflectarea lor în alții, împăcați mereu cu noi înșine”, a scris primarul Timișoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*