Ultimele stiri

Nicolae Robu nu a încercat încă să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local. Edilul spune că PSD a promis postul de viceprimar al lui Diaconu altor persoane

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu este, în continuare, într-un război al declaraţiilor cu PSD. Pornind de la scandalul afişelor de campanie electorală ale PSD, pe care apăreau mesaje despre USL, edilul a afirmat că nu mai doreşte să colaboreze cu acest partid, nici măcar la nivel administrativ. Astfel, Consiliul Local Timişoara a rămas fără majoritate, şi se speculează că PSD încearcă să se alieze cu alte partide pentru a obţine majoritatea.

„Ei încearcă demult. Eu nu am negociat cu nimeni până în momentul de faţă, dar ştiu că PSD-ul a încercat, deja demult, imediat după ce noi am ieşit de la guvernare, să creeze o altă majoritate în Consiliul Local şi chiar a făcut planuri foarte ambiţioase în această privinţă. Au pus în negociere postul de viceprimar al lui Dan Diaconu, un om care chiar îşi face datoria şi care munceşte, din noapte până în noapte, pentru Primărie şi care cred că şi-a adus un foarte important aport la bunul mers al lucrurilor în Primărie. Dar fără jenă, ei s-au gândit că … Nu contează cui au vrut să-l dea! Oricui… Ei vor doar să îşi extindă puterea, dar nu o să le meargă în Timişoara pentru că eu nu cred că se vor asocia celelalte partide din Timişoara cu PSD”, a afirmat Nicolae Robu.

Întrebat de ce crede că alte partide nu s-ar asocia cu PSD, având în vedere că PNL a făcut parte din USL pentru o perioadă bună de timp, primarul a afirmat: „Aşa e viaţa. Te înşeli şi în relaţiile interumane, dar mai în relaţii între partide. Trebuie înţeles că viaţa are dinamica ei şi că şi politica îşi are dinamica ei. Eu cred că niciun partid nu poate spune că, în permanenţă, a fost la nivel de impecabil şi de imaculat, după cum trebuie să admitem că, nici la polul celălalt, nu pare să stea cineva etern. Pentru că dacă nu se aduc corecţiile de rigoare, dacă nu reuşeşte să-şi aducă nişte schimbări, electoralul îl scoate de pe scena politică”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*