Ultimele stiri

Nicolae Robu nu ascultă de sfatul deputatului Alin Popoviciu. De ce nu le cere directorilor de deconcentrate demisia

Nicolae Robu

Săptămâna aceasta, Alin Popoviciu l-a lăudat, din nou, pe Nicolae Robu, dar acesta i-a dat şi un sfat primarului: să treacă în opoziţie pentru a demonstra că este cu adevărat „bărbat”. Cu toate acestea, Nicolae Robu nu pare să fie interesat de propunerea deputatului PDL.

„Nu am cum să îl deranjez acum, că spune lucrurilor pe nume mai bine decât mine. Pentru mine e perfect aşa, de ce să îl mai deranjez eu? Eu îl voi sprijini la maxim. Vreau doar ca atunci când dau semnale de alarmă să lucreze cot la cot cu mine. Pe plan local, dacă domnul Robu ar fi cu adevărat … şi cred că e bărbat, să rupă alianţa cu PSD. Să le ceară directorilor de deconcentrate să plece”, a spus atunci Alin Popoviciu.

Întrebat dacă va cere demisia directorilor de deconcentrate, care au ajuns să aibă aceste posturi prin susţinere PNL, Nicolae Robu a declarat că nu va face acest lucru.

„Nu am niciun motiv să le solicit demisia, pentru că unii au dat concurs şi au ajuns în urma unui concurs pe acele posturi, alţii au fost numiţi, dar au fost numiţi nu ca activişti de partid, ci au fost numiţi ca oameni competenţi, care să facă treabă bună pe acele funcţii”, a declarat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*