Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Nu este normal ca timișorenii să planteze copaci pe domeniul public”. Cum vrea să fie spațiul verde dintre blocuri

gradina bloc

Nicolae Robu este decis să nu-i mai lase pe timișoreni să amenajeze după bunul lor plac spațiile verzi dintre blocuri. Tocmai de aceea, edilul șef vrea ca acestea să se transforme în spații verzi frumos amenajate de firme specializate. Totuși, înainte de asta, primarul Timișoarei crede că cetățenii ar trebui să fie pregătiți psihologic pentru această schimbare.

„Nu este în regulă că s-a ajuns ca în diverse spații de pe domeniul public unii cetățeni să construiască garduri metalice sau vii și au început să administreze terenurile respective ca și cum ar fi teren privat. Noi vrem ca tot spațiul dintre blocuri să fie deschis, amenajat frumos și funcțional. Vrem să creăm spații verzi frumos amenajate de către societățile care au spații verzi sub contract. Nu este normal ca cetățenii să planteze copaci pe domeniul public, pentru că oricât de bine intenționați sunt ei, cetățenii nu au de unde să știe ce rețele de utilități sunt dedesubt”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei și-ar dori ca în spațiile verzi dintre blocuri să fie amenajate chiar și parcări sau chiar alei pietonale sau foișoare.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*