Ultimele stiri

Nicolae Robu nu mai vrea să vadă câini pe stradă. De săptămâna aceasta pot începe eutanasierile maidanezilor

Primarul Nicolae Robu nu va mai tolera haitele de câini care au început să apară, din nou, în oraş. Acesta a afirmat că, deşi contractul cu adăpostul de animale, Danyflor, urmează să expire, firma ar trebui să îşi respecte sarcinile, până în ultimul moment.

„Mergând spre casă, am văzut în cartierul Soarelui o haită de 9 câini, te speriai de ei şi din maşină. Contractul cu Danyflor exipră, dar firma trebuie să îşi facă datoria până în ultimul moment”, a spus edilul.

Nicolae Robu a declarat că mai mulţi cetăţeni l-au avertizat că au apărut haite noi de câini în oraş. Acesta a mai adăugat şi că iubitorii de animale, care au protestat faţă de legea eutanasierii, nu s-au prezentat pentru a adopta câinii din adăposturi, iar primăria nu mai poate aloca bani pentru întreţinerea animalelor.

Primarul spune că nu există decât două alternative, în această situaţie: „să lăsăm oraşul să fie împânzit de haite de câini” sau să fie eutanasiaţi.

Edilul a mai spus că de săptămâna aceasta ar putea începe procesul de eutanasiere al maidanezilor, care au stat în adăpost mai mult de două săptămâni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*