Ultimele stiri

Nicolae Robu nu se lasă înduplecat: sediul PSD nu va fi vândut cu mai puţin de 700.000 de euro

Primarul Nicolae Robu a discutat din nou, vineri, despre problema sediului PSD. Acesta a afirmat că, indiferent câte „evaluări” vor face membrii Partidului Social Democrat, spaţiul pentru sediul acestuia nu va fi vândut pentru o sumă mai mică de 700.000 de euro. Iniţial, social-democraţii sperau să obţină sediul pentru 100.000 de euro.

„Problema sediului este una fără legătură cu campania electorală sau cu relaţia dintre noi, ca actori politici. PSD trebuie să înţeleagă că o asemenea clădire nu poate fi vândută cu 100.000 de euro, când există o evaluare că ea valorează 700.000 de euro. Preţul la care se va face vânzarea va fi stabilit, ca în orice proces de vânzare a unui bun al municipalităţii, către o persoană sau o organizaţie”, a declarat edilul.

De asemenea, Nicolae Robu a confirmat că nu crede că Primăria va mai efectua o evaluare a spaţiului respectiv.

„PSD poate să facă oricâte evaluări doreşte. Primăria nu cred că are motive să mai facă o altă evaluare. Eu am fost ales de cetăţeni să am grijă de bunurile municipiului Timişoara şi să fiu corect în gestionarea lor. Şi în mod categoric, nu o sa îi dezamăgesc pe timişoreni nici în această privinţă”, a mai spus primarul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*