Ultimele stiri

Nicolae Robu: Petrică Folică este binevenit în PNL

Nicolae Robu

La şedinţa Consiliului Local de ieri, unde se supunea la vot schimbarea din funcţia de viceprimar a lui Dan Diaconu, Petrică Folică a jucat un rol foarte important. După ore de scandal şi certuri, s-a ajuns la un moment cheie. În locul lui Diaconu, PSD, PPDD şi PNŢCD doreau să îl pună în funcţie pe Bogdan Herzog, un consilier ţărănist.

Cu toate acestea, situaţia a fost salvată de un consilier al PPDD, Petrică Folică, acesta refuzând să îl mai susţină pe Herzog după ce i s-a confirmat că posibilul viceprimar este prorus şi admirator al lui Vladimir Putin.

Astăzi, la o zi după scandalul de ieri, Dan Diaconu a ţinut să îi mulţumească acestuia pentru gestul său:

„Trebuie să îl remarc pe domnul Petrică Folică pentru că a avut o atitudine nu numai matură, dar şi morală, din toate punctele de vedere. Ceea ce i se întâmplă acum nu cred că e normal şi, sigur, în măsură posibilităţilor, o să îl susţinem”, a afirmat viceprimarul.

De asemenea, Nicolae Robu a luat şi el cuvântul pentru a-l lăuda pe Petrică Folică spunând că acesta este binevenit în PNL: „Nu am discutat acest subiect, dar dacă dânsul cere, noi îl vom primi. Nu avem niciun motiv să nu o facem pentru că este un om care are coloană vertebrală în momentele cheie. Nu pot să uit faptul că acelaşi om a salvat municipalitatea de la o situaţie care ar fi fost extrem de critică. Este omul care a sesizat că PSD încearcă să pună mâna pe o clădire care era clar că valorează mult mai mult. Mi-a atras mie atenţia la ce se întâmpla pentru că am fost scurtcircuitat, m-a atenţionat şi eu am dat dispoziţii pentru evaluare corectă. Dacă vrea să vină în PNL , dacă îl primim? Răspunsul e clar da”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*