Ultimele stiri

Nicolae Robu: PNL este un partid sărac

Nicolae Robu

Dacă săptămânile trecute şeful PSD Timişoara râdea de numărul mare de afişe şi bannere cu care PNL a împânzit oraşul cu ocazia campaniei electorale, Nicolae Robu spune că, de fapt, partidul său este unul sărac. Mai mult, acesta spune că în spatele designului pentru afişele europarlamentare şi cele pentru Colegiul 3 se află nimeni altul decât viceprimarul liberal Dan Diaconu.

„Am fost acuzaţi că noi avem o campanie opulentă, s-a spus de către unii. Păi, hai, să numărăm cine este pe primul loc la materiale? Nu ştiu, dar PNL e cam pe locul trei. Noi am fost primii care am ieşit pentru că suntem un partid bine organizat şi am fost primii care ne-am făcut cunoscuţi cu materiale, dar după aceea… câte şi la ce dimensiuni are PSD-ul…”, a precizat edilul.

Acesta a mai spus că banii pentru campanie au venit din sponsorizări din partea „unora care spun, domn’e, noi vă apreciem şi vă susţinem. PNL este un partid care abia îşi poate ţine sediul, foarte modest, are un singur salariat şi mai plătim part-time. Uitaţi-vă la alte partide că au zeci de angajaţi şi uitaţi-vă câte sedii au în oraş”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*