Ultimele stiri

Nicolae Robu, Preşedinte? Cine a făcut propunerea

Politicienii din România ne-au obişnuit deja cu numeroasele postări pe Facebook, iar Nicolae Robu, edilul Timişoarei, este şi el un adept al site-urilor de socializare. De data asta, nu este vorba despre o postare a primarului, ci una a unui utilizator numit „Adevăraţii Liberali” care a lăsat un mesaj pe profilul lui Nicolae Robu.

Printre rândurile în care se vorbeşte despre eşecul PNL la europarlamentare şi despre alianţele păguboase din care liberalii au făcut parte, apare şi o propunere în ceea ce îl priveşte pe Nicolae Robu.

„Indiferent cum am încerca să mascăm prin declaraţii, alegerile europarlamentare precum şi alegerile parlamentare parţiale arată situaţia dezastruoasă în care a ajuns Partidul Naţional Liberal în anul 2014. De vină, în primul rând, este alianţa păguboasă din trecut, cu PC şi ulterior cu USL, precum şi incapacitatea liderilor de la centru de a gestiona încrederea pe care populaţia a avut-o în liberali, în proiectele şi în programele noastre. Urmează încă un hop în acest an: alegerile prezidenţiale. Acestea reprezintă şansa liberalilor de a-şi reveni şi de a arăta că sunt principala forţă politică a României, învingând triumviratul ciumei roşii: PSD-PC-UNPR. Pentru aceasta, însă, avem nevoie de lideri credibili şi cu rezultate, precum şi de un candidat valoros. Din păcate, domnul Crin Antonescu, în momentul de faţă, nu mai reprezintă o alternativă care ar putea câştiga preşedinţia României. De aceea, în acord perfect cu valorile liberale, cu dorinţa de a revitaliza partidul şi de a câştiga alegerile din toamna acestui an, propunem Congresului Partidului Naţional Liberal să ia în discuţie schimbarea candidatului PNL la Preşedinţia României cu domnul Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara. La Timişoara PNL a obţinut cu opt procente peste media naţională a Partidului Naţional Liberal. Domnul Nicolae Robu este fost prorector al Universităţii Politehnica de patru ori, de două ori rector, iar actualmente este preşedinte al Senatului Universităţii. A fost senator al României iar din calitatea sa de primar a demarat lucrări fără precedent în Timişoara, lucrări care i-au atras simpatia a peste 80% dintre timişoreni. Este un exemplu de om politic atipic, este un om care a câştigat fiecare luptă la care s-a angajat. Pentru viitorul PNL, avem nevoie de Nicolae Robu candidat la preşedinţia României!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*