Ultimele stiri

Nicolae Robu, provocat să-și toarne apă cu gheață în cap! Cine sunt cei care îl invită pe edil să facă parte din proiectul „The Ice Bucket Challenge” UPDATE: Edilul a refuzat provocarea

Nicolae Robu

Proiectul „The Ice Bucket Challenge” l-ar ăutea avea în prim plan și pe primarul Nicolae Robu! Mai mulți foști studenți ai profesorului universitar Nicolae Robu, l-au provocat pe edil să-și toarne o găleată de apă cu gheață în cap, în scop caritabil.

The Ice Bucket Challenge este o acțiune caritabilă în scopul ajutorării bolnavilor de scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală degenerativă gravă. Acțiunea a ajuns un fenomen care în momentul de față ce face înconjorul lumii. Printre personalitățile momentului care și-au turnat apă cu gheață în cap până acum se numără Bill Gates, Mark Zuckerberg, Novak Djokovic, Lionel Messi, Steven Spielberg sau Vin Diesel.

Angajații unei firme producătoare de software din Timișoara i-au adresat joi provocarea și „unuia dintre profesorii lor preferați”, adică primarului Nicolae Robu. Acum edilul are 24 de ore la dispoziție să accepte provocare și să se filmeze în timp ce își toarnă apa cu gheață în cap. În caz contrar, primarul va trebui să doneze 100 de dolari.

UPDATE:

Edilul-șef al Timișoarei nu va da curs provocării foștilor săi studenți. „Eu nici nu savurez, nici nu dezavuez astfel de lucruri, atunci când sunt făcute de alţii. Eu, însă, nu le fac, indiferent cine mi-o cere şi cine altcineva le face. Cu tot respectul”, a transmis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*