Ultimele stiri

Nicolae Robu s-a săturat ca Timişoara să fie „Cenuşăreasa” în propria ţară

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia Guvernului de a exclude Timişoara de pe lista oraşelor care vor beneficia de fonduri europene pentru construirea spitalelor regionale.

Consider că municipiul Timișoara are cel puțin tot atâtea atuuri ca şi municipiile Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova, pentru a găzdui un spital regional. Timişoara este al treilea oraş al ţării ca mărime, după Bucureşti şi Cluj-Napoca, unul dintre cele mai puternice centre universitare, inclusiv în domeniul medical şi o adevărată capitală de suflet a acestei importante părţi  de ţară, recunoscută ca atare şi la nivel euroregional. Pentru aceste motive şi pentru multe altele am iniţiat demersuri pentru ca proiectul de construire în România a trei spitale regionale să fie extins astfel încât să cuprindă şi un al patrulea, la Timişoara. Îmi exprim speranţa că demersurile noastre nu vor rămâne fără ecou, că raţiunea şi echitatea vor triumfa. Este timpul ca Timişoara, oraşul care a dat atât de mult României, atât spiritual, cât şi material - inclusiv scânteia Revoluției din Decembrie 1989, alături de cea mai mare contribuție la PIB după capitală -, orașul care a stat mereu cuminte, civilizat, cu bun simţ, la rând, la un rând care nu i-a mai venit niciodată, să nu mai fie Cenușăreasa în propria ţară!” a comunicat edilul.

2 Commentarii pe Nicolae Robu s-a săturat ca Timişoara să fie „Cenuşăreasa” în propria ţară

  1. Noi ne-am saturat demult, domnule Primar, dar e bine ca recunoasteti asta si acum… Eu astept si banii atat de mult trambitati si promisi de guvernul USL, pentru ca in aproape 2 ani de guvernare nu ati reusit sa aduceti NICIUN leu pentru Timisoara!

  2. cu un primar ca acesta nu vom primi niciodata bani de la guvern
    sa zbatut sa aduca palmieri in timisoara si sa sparga toata timisoara,inloc sa se zbata sa aduca fonduri europene

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*