Ultimele stiri

Nicolae Robu scrie mesaje „anti-Herzog” pe Facebook. Ce spune despre posibilul viceprimar

Nicolae Robu

Gurile rele spun că Nicolae Robu este disperat la gândul că noua majoritate a Consiliului Local Timișoara va fi formată în jurul PSD, iar acesta este, desigur, nemulțumit și de faptul că viceprimarul liberal, Dan Diaconu, ar putea să fie înlocuit de țărănistul Bogdan Herzog. Reprezentantul PNȚCD, care ar putea să ajungă pe scaunul de viceprimar vineri, este corespondent la „Vocea Rusiei” și susținător ar regimului lui Vladimir Putin.

Astfel, astăzi, Nicolae Robu a transmis un mesaj „anti-Herzog”, încercând să îi convingă pe timișoreni să ia atitudine împotriva potențialului viceprimar. Edilul a transmis, în stil caracteristic, un mesaj destul de dur, pe Facebook.

„ASTA MERITĂ TIMIȘOARA, LA 25 DE ANI DE LA REVOLUȚIE, UN VICEPRIMAR CORESPONDENT AL POSTULUI DE RADIO „VOCEA MOSCOVEI”, FILORUS DECLARAT, UN OM CARE ÎL ARE DREPT IDOL PE PUTIN?! Da, stimați timișoreni, aici am ajuns, aceasta este întrebarea zilei pentru orașul nostru, simbol al luptei pentru libertate, pentru democrație, pentru valorile civilizației occidentale, orașul în care s-a murit pentru toate acestea! PSD, cu cârdășia fostului primar Ciuhandu, sub bagheta fraților Cristescu, a găsit drept candidat de Viceprimar al „noii majorități” din Consiliul Local Timișoara taman o persoană -BOGDAN HERZOG se numește – care funcționează (!!!) drept corespondent al postului de radio „Vocea Rusiei”, care proslăvește deschis Rusia de astăzi și-l are drept idol pe Vladimir Putin, o persoana care, în același timp, critică cu osârdie Uniunea Europeana și pe liderii ei! Ceea ce mă îngrijorează pe mine nu este ce voi face eu ca Primar în noile condiții – pentru că voi face tot ce-am făcut și până acum, să fie clar: VOI SERVI TIMIȘOARA, ÎN DEPLINĂ LEGALITATE ȘI LOIAL 100% INTERESULUI PUBLIC! -, ci tăcerea pe care o văd la societatea civilă, cu extrem-extrem de puține excepții. HAIDEŢI, DRAGI PRIETENI, CA MĂCAR NOI, COMUNITATEA VIRTUALĂ, SĂ ȚINEM STEAGUL CIVISMULUI SUS!”, a scris edilul pe profilul său de Facebook.

1 Commentariu pe Nicolae Robu scrie mesaje „anti-Herzog” pe Facebook. Ce spune despre posibilul viceprimar

  1. —————Este f f posibil ceea ce spune Dl Robu deoarece HERZOG este fiul fostului redactor comunist de radio Timisoara,,,,, „primul dizidend” dupa ”89,,.,, neam de farseori si arivisti ,,,, !!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*