Ultimele stiri

Nicolae Robu se laudă cu cele două tramvaie reabilitate care ajung în această lună la Timișoara. Cât de moderne vor fi

tramvai

Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe Facebook. De data aceasta, primarul Timișoarei le vorbește internauților despre mijloacele de transport în comun. Edilul șef se laudă pe rețeaua de socializare cu faptul că, în cei trei ani de mandat, a crescut zestrea de mijloace de transport în comun moderne ale Timișoarei.

Potrivit primarului Robu, acest lucru s-a realizat prin plata integrală a 20 din cele 50 de troleibuze noi care circulă prin oraș, adică 7,3 milioane de euro, dar și a 14 din cele 30 de autobuze articulate noi, adică 6,3 milioane de euro.

Nicolae Robu vorbește și despre cele două tramvaie trimise la reabilitare. „Am dat la reabilitat două tramvaie care vor fi făcute ca cele noi -și în luna curentă trebuie să vedem asta!-: aspectuoase, cu climatizare, cu încălzire la scaun, cu supraveghere video, cu Wi-Fi Internet gratuit, cu sisteme noi și performante de acționare și frânare. Alte tramvaie vechi vor fi reabilitate la fel, dar vor fi cumpărate și un număr considerabil de tramvaie noi, ca, de altfel, și de autobuze noi. În plus, va continua procesul de reabilitare și extindere a liniilor de tramvai și de firobuz”, anunță Nicolae Robu pe Facebook.

În final, primarul Timișoarei nu uită să spună faptul că din cele 50 de troleibuze noi și 30 de autobuze articulate noi care circulă prin oraș, administrația Ciuhandu a plătit 16 troleibuze și două autobuze articulate, cu 5,9 milioane euro, respectiv cu 1 milion euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*