Ultimele stiri

Nicolae Robu şi-a încheiat vizita în Spania şi Portugalia. De ce i-a fost dor primarului

Deşi şi-a petrecut ultima săptămână vizitând Spania şi Portugalia şi participând la mai multe întâlniri oficiale, Nicolae Robu a ţinut la curent cetăţenii în legătură cu activitatea sa. Edilul s-a folosit de Facebook pentru a-şi împărtăşi impresiile despre cele două ţări pe care le-a vizitat, iar, acum, tot cu ajutorul site-ului de socializare, acesta a anunţat că se întoarce în Timişoara.

În ultima zi petrecută în Portugalia, Nicolae Robu a vizitat oraşul Guimaraes, care a fost Capitală Culturală Europeană în anul 2012.

„Am avut o întrevedere la Primărie, cu primarul, în cadrul căreia am discutat despre modul în care oraşul Guimaraes s-a pregătit pentru competiţia de Capitală europeană a culturii în 2012, modul în care s-a pregătit, după ce a câştigat-o, pentru a fi capitală europeană a culturii şi modul în care şi-a exercitat efectiv, în 2012, calitatea de capitală europeană a culturii. Am discutat, de asemenea, aspecte de regenerare urbană, economice şi sociale”, a scris primarul pe site-ul de socializare.

Edilul a anunţat că urmează să facă o postare pe Facebook şi despre şantierele din Timişoara de care îi este deja dor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*