Ultimele stiri

Nicolae Robu: „Sunt nemulțumit de salariul meu”

Nicolae Robu

Greva în care au intrat o parte din angajații din primăriile din țară l-a făcut și pe primarul Nicolae Robu să-și spună, din nou, oful. Salariul lui, la fel ca al tuturor angajaților din primării, este unul mult prea mic. Aproximativ 1200 de euro câștigă edilul la Primăria Timișoara, un salariu care nu corespunde deloc atribuțiilor pe care le are, se plânge primarul.

“Nu cred că este corect ca salariul primarul unui oraș ca Timișoara să fie de 1200 de euro. Este un lucru care lasă mirare. Și în contactele care le am cu oameni din străinătate, dacă se ajunge la acest subiect, văd mirare din mintea lor. Ei nu-și pot închipui că acest lucru se poate întâmplă”, spune edilul.

Decent i s-ar părea ca primarul unui oraș ca Timișoara să primească undeva la 4-5 mii de euro, mai ales n contextul în care, spune despre el, că este un primar implicat, care bate la pas șantierele. Oricum nu doar salariul pe care el îl primește i se pare nemulțumitor, ci și banii pe care angajații primăriilor îi primesc la sfârșitul lunii.

„Răspunderea este uriașă și desigur că sunt nemulțumit și eu și îmi doresc ca și angajații primăriei să aibă salarii mai mari. Nivelul la care a ajuns societatea românească este unul foarte jos”, mai spune Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*