Ultimele stiri

Nicolae Robu, supărat că Poli a retrogradat. Ce spune

Minge fotbal

Primarul Nicolae Robu a vorbit, astăzi, despre faptul că ACS Poli a retrogradat. Edilul s-a arătat foarte dezamăgit de cele întâmplate, dar, spune el, regresul echipei nu are legătură cu el. Nicolae Robu este de părere că el s-a implicat foarte mult în acest proiect şi de vină sunt persoanele cu bani din oraş, care nu au sprijinit echipa prin sponsorizări.

„Regret enorm că echipa noastră a retrogradat, este echipa Timişoarei, a Timişului, este echipa Banatului şi a fost, mai mult, cea mai bună variantă de Poli de la Revoluţie încoace, pentru că la acest club nu au fost decât polişti, decât bănăţeni şi ar fi trebuit ca echipa să fie mai mult susţinută. Eu am susţinut cu tot ce am putut şi am avut, pentru că am pus mult suflet acolo şi, desigur, nu mi-a picat bine această retrogradare. Din păcate, prea puţin am fost ajutaţi. Am lansat foarte multe apeluri către cei cu bani din Timişoara, să vină să susţină echipa, chiar cu sume mici, pentru că bani puţini de la mulţi ar fi însemnat, în final, o sumă considerabilă”, a afirmat edilul.

Nicolae Robu rămâne, în continuare, pe poziţii în ceea ce priveşte acceptarea unui acţionar la Poli. Edilul nu vrea să accepte ca cineva să aibă acţiuni majoritare la această echipă, chiar dacă asta ar însemna primirea unor sume generoase de bani pentru susţinerea ei. În opinia sa, cine vrea acţiuni majoritare la o echipă timişoreană, nu are decât să înfiinţeze una nouă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*