Ultimele stiri

Nicolae Robu susţine că PSD este de vină pentru stadiul în care se află USL

Dacă la nivel local, Nicolae Robu spune că a avut o colaborare „foarte bună” cu PSD, nu poate spune acelaşi lucru şi despre relația avută la nivel naţional. Primarul Timişoarei este de părere că USL a ajuns în stadiul defavorabil în care se află acum, din cauza intereselor politice ale celor din PSD.

„Cu cei de la PSD Timiş am colaborat foarte bine, nu excepţional, dar foarte bine. La nivel naţional, eu sunt dezamăgit de USL. Consider că vinovatul este PSD, pe care eu l-am perceput preocupat numai de acapararea a cât mai multă putere”, a spus edilul.

Nicolae Robu a declarat că UNPR şi PC nu au nicio vină pentru ceea ce se întâmplă, dar nu înţelege încăpăţânarea acestora de a continua să existe. „Nu văd nicio raţiune de a exista astfel de partide, care nu reuşesc să strângă nici 2%. Dacă ar fi după mine, aş interzice, prin lege, alianţele politice preelectorale. Ar fi sănătos pentru mediul politic ca, din când în când, fiecare partid să ajungă la cântar, să vedem ce reprezintă. Apoi, poţi să faci alianţe, ştiind cu cine te aliezi. PC ce legitimitate are? Cea dată de Dan Voiculescu?”, a mai spus acesta.

Preşedintele PNL Timiş a mai afirmat şi că, din punctul său de vedere, cetăţenii nu ar trebui să fie nemulţumiţi de partidul său. Tot el a declarat că este deschis, în continuare, colaborării cu PSD.

„În USL Timiş, la nivelul judeţului, am avut o colaborare foarte bună şi sper să rămână foarte bună. Am reuşit să facem lucruri bune pentru oraş şi eu am toată deschiderea să colaborăm şi în continuare”, a mai spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*