Ultimele stiri

Nicolae Robu „tolerant” cu Horia Cristian. Afirmaţia despre spitalul regional a fost „o opinie personală”

Deşi declaraţiile deputatului Horia Cristian (PNL) au fost aspru criticate de Cornel Sămărtinean (PDL), care i-a cerut şi demisia, primarul Nicolae Robu nu a avut aceeaşi reacţie.

Joi, Horia Cristian a afirmat că Timişoara nu are nevoie de un spital regional şi este de acord cu decizia Guvernului de a se construi astfel de spitale doar la Iaşi, Cluj şi Craiova. Mai mult, el a adăugat că „Timişoara nu este buricul pământului” şi că ar trebui să ne gândim şi la nevoile altora.

Tot joi, Cornel Sămărtinean şi-a exprimat nemulţumirea faţă de aceste declaraţii şi a comunicat că se aşteaptă ca Nicolae Robu, liderul PNL Timiş, să ia măsuri împotriva deputatului.

Cu toate acestea, primarul a declarat că atitudinea lui faţă de afirmaţiile lui Horia Cristian este una „tolerantă”. „Acea poziţie nu reprezintă punctul de vedere al PNL, ci o opinie personală, punct de vedere care, după o informare mai atentă, s-ar putea schimba. Acea opinie nu e un punct de vedere al PNL Timiş”, a susţinut Nicolae Robu.

Edilul a mai spus că nu va lua niciun fel de măsuri împotriva lui Horia Cristian declarând că partidul său este unul democratic. Cu toate acestea, primarul a recunoscut că  există riscul ca asemenea declaraţii să păteze imaginea PNL Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*