Ultimele stiri

Nicolae Robu vrea ca timişorenii să îşi plătească impozitele online. Cât a încasat primăria din plata taxelor anul acesta

Primarul Nicolae Robu a prezentat, vineri, bilanţul taxelor plătite la bugetul local de către timişoreni în primul trimestru al anului 2014. În această perioadă, respectiv până la 31 martie, locuitorii oraşului de pe Bega au beneficiat de un discount la taxe. Situaţia încasărilor este similară cu aceea de anul trecut şi, conform declaraţiilor edilului, s-au colectat aproximativ 1.6 milioane de lei.

„Pentru noi este important să încasăm cât mai mult, cât mai repede, dar cel mai important este cât încasăm la finele anului”, a concluzionat primarul.

Nicolae Robu este de părere că foarte mulţi oameni nu vin să-şi plătească taxele în primul trimestru al anului, pentru că se tem de cozi şi preferă să plătească mai mult decât să se înghesuie. Cu toate acestea, primarul este nemulţumit de faptul că serviciul online pentru achitarea taxelor nu este folosit mai mult de timişoreni. Conform declaraţiilor oficialilor, doar 10% din cei care au plătit în primul trimestru au folosit sistemul online. Primarul a afirmat că ar trebui să fie vorba de 90%, având în vedere „că doar suntem în 2014”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*