Ultimele stiri

Nicolae Robu vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Timişoara: „Am luat decizia să merg mai departe”

nicolae robu

Nicolae Robu mai vrea încă un mandat la Primăria Timişoara, motiv pentru care a anunţat, astăzi, că-şi asumă candidatura. Preşedintele PNL Timiş spune că a cântărit foarte bine lucrurile înainte de a lua o decizie finală, plus că şi viaţa i s-a schimbat radical de când a ajuns primar al capitalei Banatului.

„Ce pot să vă spun este că o să-mi asum candidatura pentru un nou mandat, chiar dacă sunt foarte multe motive care m-au determinat să cântăresc foarte bine lucrurile înainte de a lua decizia. În momentul în care am intrat în politică, viaţa mi s-a schimbat în mod substanţial şi au pătruns în ea multe elemente de disconfort cu care nu m-am întâlnit înainte. Am fost un om focusat pe performanţă, pe producerea de rezultate prin activitatea mea şi după ce am intrat în politică, o parte din timpul meu, energia mea, chiar cu o afectare inevitabilă a sănătăţii a fost acaparată nu doar de muncă, ci şi de luptă pentru că în politică trebuie să şi lupţi”, a afirmat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul-şef spune că s-a aşteptat ca funcţia de primar să fie una grea, dar a ajuns la concluzia că este una ingrată. „În momentul în care am devenit primar am văzut că această muncă este mult mai ingrată decât mi-aş fi putut imagina. Ştiam că este o funcţie grea, dar a fi grea e una, a fi ingrată e altceva. Nu m-am dat niciodată la o parte de la greu. Trebuie să fii, într-o anumită doză, şi kamikaze. Dacă nu eşti idealistm, nu eşti construit astfel încât să ai bucuria lucrului în sine de a face ceva, atunci chiar nu cred că merită să aspiri la funcţia de primar, cel puţin pentru un oraş mare cum este Timişoara”, a mai precizat primarul Timişoarei.

În final, Nicolae Robu a ţinut să declare răspicat că „am luat decizia să merg mai departe pentru că în toţi aceşti ani am avut foarte multe bucurii prin realizările pe care le-am obţinut. E o bucurie şi să am lansate deja alte proiecte de anvergură care vor face ca Timişoara în doi ani să arate şi mai substanţial schimbată în bine. Pentru toate aceste raţiuni am decis să asum candidatura pentru un nou mandat”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*