Ultimele stiri

Nicolas Cage şi-a dus familia la Mamaia, în hotelul lui Hagi

Celebrul actor american Nicolas Cage a sosit la Mamaia sâmbătă după-amiază. El este însoţit de a treia nevastă, Alice Kim şi de băiatul lor în vârstă de 9 ani, pe nume Kal-El.

Vedeta americană s-a cazat în apartamentul Prezidenţial al Hotelului Iaki din Mamaia. Este un adevărat duplex format din două living-uri, două dormitoare, două băi şi un balcon cu vedere la mare şi la Lacul Siutghiol. Vedeta locuieşte aici gratis. A fost un cadou din partea conducerii Hotelului Iaki. Locaţia este una dintre puţinele din Mamaia care are condiţii de lux şi este deschisă pe tot timpul anului.

Nicolas Cage nu a cerut nici un tratament special. Chiar şi aşa, vedeta a avut o surpriză din partea hotelului. El a primit în apartament un pachet de vinuri vechi româneşti şi bucate tradiţionale.

Actorul american filmează în această perioadă pentru pelicula „The Dying of the Light” – o producţie în care joacă rolul unui agent CIA care se află în ultima sa misiune.

Personajul lui Cage observă că în timpul misiunii îşi perde vederea. Filmul va ajunge pe marile ecrane în 2015. Printre locaţiile alese de regizorul Paul Schrader se numără şi Universitatea Bucureşti, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*