Ultimele stiri

Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire internațională

Preşedintele Consiliul Județean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost dat în urmărire internaţională, printr-o hotărâre a Tribunalului Bucureşti care a dispus, totodată, emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.

Tribunalul Bucureşti a emis în data de 7 iulie pe numele lui Constantinescu un mandat european de arestare şi a dispus ca acesta să fie dat în urmărire internaţională. În aceeaşi zi, apărătorul lui Constantinescu a contestat cele două decizii la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit Mediafax, surse judiciare au precizat că autorităţile judiciare româneşti continuă demersurile legale de punere în executare a deciziei instanţei româneşti care a stabilit ca Nicușor Constantinescu să fie arestat preventiv.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale distincte. Într-unul dintre ele este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit nelegal terenuri, informează aceeași sursă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*