Ultimele stiri

Noi controverse la premiera Nymphomaniac. Ce mesaj a transmis regizorul

Premiera filmului Nymphomaniac devine una din ce în ce mai controversată. Filmul a intrat, din nou, în atenţia tabloidelor, la festivalul de film de la Berlin, când, înaintea unei conferinţe de presă, pe tricoul regizorul Lars Von Trier era inscripţionat un mesaj.

Textul se referă la un incident care a avut loc, în anul 2011, la festivalul de film de la Cannes. Pe tricoul regizorului apare logoul festivalului şi mesajul „Persona Non Grata – Selecţie Oficială”. În anul 2011, în cadrul unei conferinţe de presă, Lars Von Trier a spus că simpatizează cu regimul nazist, iar din această cauză a fost declarat de organizatorii festivalului de la Cannes, persona non grata.

Regizorul filmului nu este singurul care a atras atenţia. Shia LaBeouf a apărut pe covorul roşu al festivalului cu o pungă de hârtie pe cap pe care era scris textul „Nu mai sunt faimos”. Mesajul actorului face referire la incidente de anul trecut când acesta a fost acuzat de plagiat, în repetate rânduri. Tot atunci, actorul a spus că îşi va încheia cariera cinematografică.

LeBaouf a continuat să se poarte ciudat şi în cadrul unei conferinţe de presă din care a plecat fără să anunţe.

'Nymphomaniac Volume I (long version)' Premiere - 64th Berlinale International Film Festival

Shia LeBeouf (Imagine: nypost.com)

Germany_Berlin_Film_821525a

Lars Von Trier (sursa: politiken.dk)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*