Ultimele stiri

Noi curse de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara

avion fly romania

Fly România, cea mai nouă companie aeriană de pe piața locală, va opera o serie de zboruri interne și internaționale, începând cu data de 15 mai 2014, de pe Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara. Celor trei aeroporturi din România, Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara şi Aeroportul Delta Dunării din Tulcea, li se adaugă alte şase destinaţii din Italia, Spania, Germania şi Turcia.

“Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice cu o cerere bine determinată, cum e Bucureşti – Timişoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cât şi destinaţii internaţionale, cum va fi cursa Timişoara – Verona. În viitor, intenţionăm să extindem rutele şi purtăm deja discuţii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii, atât interne, cât şi internaţionale cu plecare din Timişoara”, subliniază Cătălin Buţu, director general Ten Airways.

Zborurile pe ruta Timişoara – Bucureşti vor avea o frecvenţă zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Timişoara – Verona de trei ori pe săptămână. De asemenea, vor fi posibile mai multe legături cu destinaţii internaţionale, compania operând zboruri şi din Bucureşti sau Tulcea, după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea şi Antalya cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucureşti – Timişoara, în vreme ce pe rutele internaţionale, preţurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg şi a unui de cală de cel mult 20 kg, dar şi servicii de catering la bord.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*