Ultimele stiri

Noi destinații accesibile direct de pe Aeroportul Timișoara. Cum vom putea ajunge în Turcia sau insulele grecești

Vești bune pentru locuitorii din partea de vest a țării pasionați de călătorii. Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că, începând cu duminică, 29 martie, intră în vigoare noul orar al zborurilor, care este valabil până în data de 24 octombrie. Modificările sunt legate de orarul de curselor, de frecvenţa zborurilor, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara. De asemenea, din luna mai vor începe şi primele curse charter ale tour-operatorilor din turism către Turcia şi insulele grecesti.

“În sezonul de vară 2015, pasagerii vor avea parte de două destinaţii noi: Torino – un zbor regulat, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână – şi Rhodos, o cursă charter săptămânală care nu a fost operată vara trecută. În acest an, Aeroportul Internaţional Timişoara se află într-un trend ascendent în ceea ce priveşte numărul curselor aeriene, numărul destinaţiilor oferite şi numărul pasagerilor”, a declarat Dan Idolu, directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara.

Începând cu luna aprilie va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Londra (de la 4 la 5 zboruri pe săptămână). Valencia (de la 1 la 2 zboruri pe săptămână), Bologna (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână), Treviso (de la 2 la 3 zboruri pe săptămână) şi va fi inclusă o nouă destinaţie – Torino, cu două zboruri pe săptămână.

O altă noutate este începerea operării pentru cursele de vacanţă care vor zbura în perioada mai-septembrie: Antalya, Creta, Rhodos, Zakinthos şi Skiathos. De asemenea, agenţiile de turism oferă şi destinaţia Costa Brava (prin Barcelona). În total, în această vară vor fi disponibile 22 de destinaţii directe de la Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*