Ultimele stiri

Noi destinații introduse de pe aeroportul Timișoara. De când intră în vigoare orarul de iarnă al zborurilor

wizz air

 

Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă că, începând cu duminică, 26 octombrie, intră în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 28 martie 2015. Modificările sunt legate de orele de zbor, de frecvenţe, dar vor fi introduse şi noi destinaţii accesibile direct de pe Aeroportul Timişoara.

Astfel, din luna noiembrie, de la Aeroportul Internaţional Timişoara se va putea zbura spre şi dinspre patru noi destinaţii: Bruxelles, Bari, Frankfurt şi Munchen Vest – Memmingen. Toate cele patru noi destinaţii vor fi operate de compania WizzAir şi vor avea o frecvenţă de 2 ori pe săptămână.

“În prezent, de la Timişoara se poate zbura spre 12 destinaţii, dar odată cu introducerea acestor patru curse noi, vor fi 16 destinaţii din ţară şi din străinătate, astfel încât Timişoara rămâne un nod aerian important, o legătură între Europa şi toată zona de vest a ţării. Obiectivul nostru este de a găsi operatori aerieni şi noi destinaţii care să funcţioneze în primul rând pentru zboruri de conexiune, cu noduri aeriene importante”, a declarat Dan Idolu, directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara.

Şi numărul frecvenţelor va creşte în perioada următoare, de la 75 de zboruri regulate de pasageri pe săptămână, la 82 de zboruri. În perioada sărbătorilor de iarnă, pot apărea modificări legate de suplimentarea unor curse sau anularea acestora, în funcţie de cerere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*