Ultimele stiri

Noi probleme legate de piaţa volantă. De ce a vrut Ştefan Sandu să retragă proiectul din plenul Consiliului Local

Dacă până acum consilierul local Ştefan Sandu a încercat, în repetate rânduri, să facă lucrurile să meargă mai repede în cazul proiectului pieţei volante, propus de el şi de Adelina Tîrziu, acum acesta a dorit retragerea proiectului de pe lista de vot a plenului Consiliului Local. Motivul pentru care pedelistul a cerut acest lucru a fost pentru că, din nou, un funcţionar al primăriei a modificat propunerea de HCL.

Nu este prima oară când proiectul este modificat. Întâi, din locaţia propusă în proiect de cei doi consilieri locali ai PDL, s-au făcut mai multe locaţii. După ce au reuşit să rezolve această problemă, acum se confruntă cu alta.

De data aceasta, unul dintre cele mai importante articole din proiectul propus de Ştefan Sandu şi de Adelina Tîrziu a fost modificat. Astfel, piaţa care ar fi trebuit să fie deschisă exclusiv producătorilor va permite şi importatorilor să îşi vândă aici produsele. Acest lucru i-a deranjat pe consilieri, care au vrut iniţial să retragă complet proiectul de pe lista de vot. Ştefan Sandu a declarat că este convins că modificarea proiectul a fost făcută dinadins.

Nicolae Robu le-a sugerat consilierilor că ar fi mai bine să recurgă la un amendament  prin care modificarea făcută fără acordul lor să fie ignorată, iar proiectul să poată fi votat astăzi.

În final, s-a votat amendamentul astfel încât soarta proiectului să poată fi decisă astăzi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*