Ultimele stiri

Noi produse retrase din magazinele Lidl. Despre ce este vorba

apa minerala

Noi produse retrase din magazinele Lidl! De această data este vorba despre peste 100.000 de litri de apă minerală. Specialiştii au constatat că apa provenea dintr-un izvor neomolgat. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut verificări după ce un client a făcut o reclamaţie. În replică, Lidl a anunțat că este vorba despre o problemă de etichetare, iar sănătatea consumatorilor nu a fost în niciun moment afectată.

Inspectorii ANPC au retras apa de la comercializare după ce au constatat că aceasta era îmbuteliată dintr-un izvor care nu se afla pe lista Autorităţii Naţionale pentru Resurse Minerale.

„Sursa F4 Roşu nu e înregistrată ca rezervă sau resursă de apă minerală. Societatea Națională a Apelor Minerale, care are în concesiune această sursp, ne-a spus că nu furnizeaza apă minerală naturală pentru îmbuteliere din acest foraj”, a declarat Marius Dunca, președintele ANPC.

Reprezentanţii lanţului de magazine Lidl se apără şi spu ncă marfa nu a pus nicio clipă în pericol sănătatea cumpărătorilor.

„Am retras o parte din apa minerala Saguaro de 2 litri furnizată de unul dintre producătorii noştri. Motivul pentru retragerea apei a fost etichetarea greşită privind descrierea sursei de îmbuteliere a apei. Putem confirma, prin intermediul buletinelor de analiză puse la dispoziţie de producător, că apa minerală Saguaro de 2 litri nu prezintă probleme de calitate. (…) După remedierea neconcordanţelor privind etichetarea, apa minerală Saguaro de 2 litri de la respectivul producător se va regăsi spre vânzare în toate magazinele Lidl din ţară”, se arată într-un comunicat trimis de  Lidl.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*