Ultimele stiri

Noi sancțiuni pentru Îngerii Galbeni. Ce s-a întâmplat

Îngerii Galbeni

O nouă sancțiune pentru Îngerii Galbeni, după ce au blocat un autoturism în parcarea unui centru comercial. Compania trebuie să plătească încă 2.000 de lei, iar polițiștii locali îi amenință cu noi amenzi dacă nu își încetează practicile.

Ieri, Îngerii Galbeni s-au ales cu amendă pentru că la sfârșitul lunii trecute au blocat roata unui autoturism Dacia Solenza în parcarea unui centru comercial de pe str. Arieș. Un caz similar s-a petrecut și ieri seara pe strada Miresei, când compania a bloacat o altă mașină. Polițiștii Locali anunță că în cazul în care păgubitul va depune plângere, societatea Îngerii Galbeni va fi amentată din nou.

Blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara este interzisă printr-o hotărâre de Consiliu Local. De asemenea, toate centrele comerciale au obligaţia să deschidă parcările pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere. Acestea au obligaţia de a înştiinţa clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare.

Nerespectarea acestor prevederi se sancţionează contraveţional cu amendă de la 2.000 – 2.500 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*