Ultimele stiri

Noile preferințe ale timișorenilor: magazinele second hand

În plină criză economică, românii preferă să își facă cumpărături de la second hand. Hainele de firmă se găsesc la prețuri extrem de mici.

La început, magazinele second hand nu erau observat, însă, în ultimii ani au produs un trend iar tot mai mulți români își cumpără haine la mâna a doua. Pe lângă intrărea pe piață tot mai multor magazine de acest gen, ele au luat amploare și pe internet, produsele second hand, fiind tot mai virale în mediul online.

Nici timișorenii nu se lasă mai prejos când vine vorba de acest fenomen. Ei afirmând că preferă oricând un magazin second-hand în detrimentul unui magazin din mall:

”Prefer magazinele second hand pentru că sunt foarte accesibile,  poți să găsești și brand-uri, materialele sunt de calitate doar că sunt puțin uzate. Oamenii sunt superficiali și ei pun tot mai mult accent pe estetică, de aici și fenomenul second-hand.”, a declarat Alex.

Bianca pune accent pe raportul calitate-preț iar în acest fel magazinul second-hand este în topul preferințelor sale ”Prefer să cumpăr de aici pentru că pot să găsesc lucruri de calitate la un preț mult mai mic. ”.

Prețurile hainelor la mâna a doua încep de la 1 leu și pot ajunge pâna la 100 lei, în cazul hainelor de firmă.

Pe lângă avantajele oferite de aceste magazine, medicii recomandă atenție în ceea ce privesc hainele. Ele nu pot fi purtate înainte să fie spălate și dezinfectate, în alt mod, riscul îmbolnăvirii este ridicat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*