Ultimele stiri

Nokia infirmă zvonurile: Nu revine la producţia de telefoane

nokia

După câteva săptămâni în care mai multe surse au confirmat planurile Nokia de a reveni la producţia de telefoane, toate aceste informaţii au fost infirmate.

Nu a trecut nici o săptămână de când un oficial Nokia China a fost citat ,,confirmând” planurile companiei de a reveni la producţia de hardware. Acele informaţii au dat startul unor noi şiruri de speculaţii despre telefoane Nokia cu Android.
Din păcate, toate zvonurile şi informaţiile aparent oficiale au fost greşite. Printr-un comunicat oficial al companiei finlandeze situaţia a fost clarificată. ,,Nokia notează că rapoartele recente cum că ar avea intenţia de a reveni la producţia de terminale pentru consumatori dintr-un sediu de cercetare şi dezvoltare din China sunt false. Comentariile asociate unui director Nokia Networks i-au fost atribuite într-un mod incorect. Nokia reiterează că nu are nici un plan să producă sau să comercializeze telefoane pentru consumatori.”
Iniţial s-a crezut că din 2016 vom vedea noi smartphone-uri Nokia. Anul viitor ar fi fost momentul perfect pentru o astfel de tranziţie din pricina faptului că înţelegerea cu Microsoft previne realizarea de telefoane Nokia doar până la finele lui 2015. Mai există o înţelegere referitoare la interzicerea licenţierii brandului Nokia pentru producţia de telefoane de către terţi până în trimestrul al treilea din 2016. Cu alte cuvinte, indiferent ce se întâmplă, va trebui să mai aşteptaţi cel puţin până la finele anului viitor pentru a mai pune mâna pe un smartphone Nokia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*