Ultimele stiri

Nopțile de party sunt mai călduroase, alături de prietenii buni care se distrează la Epic Society

Nopțile de party sunt mai călduroase, alături de prietenii buni care se distrează la Epic Society. Sfârșitul acesta de săptămână crează noi amintiri de neuitat din momente de neratat, pentru degustătorii distracției cu bun-gust.

Clubul timișorean începe weekend-ul de vineri noapte, cu un eveniment special pentru iubitorii muzicii house. De la ora 23 are loc petrecerea de lansare a volumului cu numărul 16 din celebra serie de mix-uri Maestros del Ritmo. Setul poartă, de această dată, semnătura Dirty Nano – un nume care prinde tot mai mult contur în scena deep house, după producții de success
precum The Four Five Seconds Bootleg, The See You Again Bootleg și cel mai nou hit – The Hello Bootleg. Toți cei prezenți la eveniment primesc mix-ul pe suport CD, pentru a păstra mereu alături vibe-ul pozitiv.

Sâmbătă, de la aceeași oră, epicii se întâlnesc cu un alt artist surpriză. Totul face parte din conceptul Let Me Surprise You, care a ajuns la a patra ediție. Este vorba despre un concert misterios, în cadrul căruia nimeni nu știe dinainte cine va urca pe scenă. Reprezentația rămâne sub semnul întrebării până în ultima secundă, astfel că timișorenii trebuie să fie prezenți la party pentru a fi surprinși cu adevărat. Acesta este programul de weekend al celor din Epic Society, care păstrează ștacheta ridicată și livrează mai multă magie în nopțile de noiembrie.

Foto: Flavius Neamciuc

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*