Ultimele stiri

Notele de călătorie ale lui Nicolae Robu. Ce a transmis edilul?

Nicolae Robu

Aşa cum ne-a obişnuit şi din vizitele anterioare pe care le-a făcut pe tot mapamondul, Nicolae Robu ne ţine din nou la curent cu activitatea pe care o desfăşoară la mii de kilometri depărtare de casă. Edilul ţine legătura cu timişorenii via Facebook, iar ieri acesta a postat câteva informaţii despre vizita sa în Vietnam şi Singapore.

Deşi presa credea că edilul şi-a început vizita în Singapore, acesta a ajuns aici abia astăzi, urmând să participe la o conferinţă a primarilor din mai multe oraşe ale lumii.

„NOTE DE CĂLĂTORIE

Începând de mâine, sâmbătă, 31.05.2014, voi fi în Singapore, unde voi participa la cea mai mare conferință de primari din lume, cu 250 de participanți, toți primari de orașe importante în țara lor și de importanţă considerabilă pe plan internațional.

În Vietnam, am făcut următoarele lucruri:

1. Am semnat cu Președintele Comitetului Municipal Da Nang acordul de cooperare și prietenie între Timișoara și Da Nang (oraș cu peste 1 milion de locuitori)

2. Am purtat discuții cu titlu de schimb de cunoaștere și de experiență cu conducerea Centrului de Promovare a Investițiilor din Da Nang

3. Am vizitat Hi-Tech Park Da Nang și am purtat discuții cu titlu de schimb de cunoaștere și de experiență cu conducerea Hi-Tech Park (Hi-Tech Park are o întindere de 1500 hectare!)

4. Am avut o primire la Președintele Universității din Da Nang (universitate cu 85.000 de studenți!) și am discutat cu Domnia Sa asupra posibilităților de colaborare între universitățile timișorene și

Universitatea din Da Nang

5. Am vizitat Cham Museum și Linh Ung Pagoda

6. EVIDENT, AM PROMOVAT PESTE TOT PE UNDE AM FOST, TIMIȘOARA!”, a transmis primarul pe pagina sa de Facebook.

1 Commentariu pe Notele de călătorie ale lui Nicolae Robu. Ce a transmis edilul?

  1. Tatar Gheorghe // 1 iunie 2014 a 19:46 // Răspunde

    O actiune interesanta,importanta siutila pentru TIMISOARA.
    Ma bucur si sper sa fie cat mai multe.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*