Ultimele stiri

Nou marș de protest împotriva “mafiei imobiliare țigănești” din Timișoara

protest noua dreapta
Membrii Noii Drepte din Timișoara anunță ca vor ieși, din nou, în stradă împotriva “mafiei imobiliare țigănești” din orașul de pe Bega. Acțiunea are loc pentru cel de-al șaselea an consecutiv și are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra acestui fenomen infracțional care a afectat zone întregi din centrul istoric al Timișoarei.
“Pentru eradicarea acestui flagel al mafiei țigănești ce stăpânește Timișoara nu sunt suficiente amenințările cu amenzi date de primar pe Facebook, nu sunt suficiente declarațiile politice, ci sunt necesare măsuri radicale, pentru însănătoșirea societății timișorene! Noi dorim să ieșim din nou în stradă pentru a ne afirma dorința de a vedea Timișoara LIBERĂ”, transmit reprezentanții conducerii filialei locale a Noii Drepte.
“Facem un apel către toți timișorenii și românii care încă mai cred că putem face din Timișoara un oraș așa cum îl dorim cu toții, dar și către societatea civilă timișoreană: Veniți alături de noi! NE VREM ORAȘUL ÎNAPOI!”, conchid naționaliștii bănățeni.
Cea de-a șasea ediție a marșului de protest va avea loc duminică, 5 octombrie, de la ora 19.00. Punctul de întâlnire este platoul din fața Catedralei Mitropolitane din centrul Timișoarei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*