Ultimele stiri

Nou sondaj al primarului Robu pe Facebook. Ce păzesc de această dată polițiștii locali [FOTO]

Sondajele făcute de primarul Nicolae Robu pe facebook continuă! De această dată edilu-șef al Timișoarei le-a cerut părerea prietenilor virtuali în legătură cu jardinierele de flori puse pe  balustradele Podului Michelangelo, recent redeschis.

În acest sens, Robu a postat o fotografie cu jardinierele recent puse și, în câteva rânduri, le cerea timișorenilor să-și exprime părerea cu privire la noul proiect de înfrumusețare al orașului. În nici 24 de ore, primarul a reușit să strângă aproape 1000 de like-uri, deși au existat și opinii negative cu privire la noua înfățișare a podului.

“În cadrul campaniei de înfrumusețare a orașului, ieri au fost postate jardinierele pe balustradele Podului Michelangelo. Dacă va place, clicuiți Like, altfel, postați textul „Dislike”, a scris Robu pe facebook.

În orice caz reprezentanții Primăriei și-au dat seama că, la fel ca în cazul palmierilor, este nevoie de pază. Așadar, un polițist se va afla la datorie pentru a se asigura că florile și jardinierele nu vor fi furate, ori vandalizate.

IMAG0380 (1) IMAG0379 (1) IMAG0381 (1)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*