Ultimele stiri

Noua bibliotecă a Universității Politehnica din Timișoara a fost DESCHISĂ. Ce sumă uriașă a fost investită

biblioteca universitatea politehnica

Vești bune din partea reprezentanților Universității Politehnica din Timișoara pentru cei peste 15.000 de studenți care învață în instituție. De astăzi, 27 octombrie, studenții pot consulta mii de cărți în cadrul unei noi biblioteci.

Lucrările la bibliotecă au început acum opt ani, iar valoarea lucrării se ridică la suma de aproape 20 de milioane de euro. Conducerea Universității Politehnica din Timișoara anunță că noua bibliotecă reprezintă una dintre cele mai moderne din țara noastră.

Biblioteca va fi inaugurată săptămâna viitoare, fiind așteptați să participe la eveniment și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale. Biblioteca a fost deschisă la începutul acestui an universitar după ce universitatea a primit cinci milioane de lei de la stat pentru dotarea clădirii cu mobilier.

Cititorii beneficiază de: acces direct la informație, prin consultarea, la raft, a colecțiilor bibliotecii; posibilitatea redactării documentelor în spațiul IT, tipăririi şi fotocopierii; locuri de lectură, dispuse în spații închise sau flexibile, pentru încurajarea studiului în grup; spații de socializare deschise care interferă cu colecțiile; sală de videoconferință, cu destinație adaptabilă; serviciu de autoîmprumut și autorestituire, cu descărcare directă în program și acces wifi în întreaga clădire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*