Ultimele stiri

Noul mall din Timișoara, de pe Calea Șagului, INAUGURAT în luna septembrie

Vești bune pentru timișorenii care iubesc shopping-ul, și nu numai. Reprezentanții NEPI, care au demarat la Timișoara lucrările la noul mall regional din Calea Șagului, care va domina zona de sud a orașului, au anunțat că noul complex comercial va fi inaugurat în luna septembrie a acestui an. Există foarte mari șanse să se întâmple acest lucru, dacă ne gândim că lucrările avansează cu rapiditate, muncitorii lucrează aproape în fiecare zi la construcția noului mall.

Noul mall situat pe Calea Şagului va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. Unul dintre principalele puncte de atracţie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde în total 14 săli digitale performante, cu o capacitate sporită, dintre care 1 sală dotată cu tehnologia 4Dx.

4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D. Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

Proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment şi food court, unde timişorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilităţi de distracţie şi petrecere a timpului liber. În plus, copiilor li se pregăteşte cel mai mare şi complex spaţiu de joacă din oraş. În interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar şi un nou centru de fitness.

Carrefour va deschide în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se va întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*