Ultimele stiri

Noul manager al Spitalului Județean Timișoara vrea să angajeze urgent personal medical: „Nu trebuie să așteptăm să se întâmple o tragedie”

marius craina

Nici nu a fost bine instalat în funcția de manager al celui mai mare spital din vestul țării, că medicul Mariua Craina s-a și apucat de treabă. Ginecologul a ținut să precizeze, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că i se pare foarte urgent de rezolvat problema lipsei de personal din Spitalul Județean Timișoara, și nu numai. “Lucrez în cadrul Spitalului Județean din anul 1991, trebuie angajat personal mediu și superior, adică asistente și chiar medici în unele secții. La Unitatea de Primiri Urgențe este o situație delicată pentru că secția are un deficit foarte mare de personal și imediat începe perioada concediilor”, a explicat Marius Craina.

Managerul Spitalului Județean Timișoara a mai adăugat că este esențială și o bună aprovizionare cu medicamente și material sanitare, dar și înființarea unui grup de lucru format din cadre medicale, asistente, medici, membrii ai consiliului de administrație, care să dezvolte proiecte. “Trebuie obligatoriu să atragem fonduri de la Uniunea Europeană pentru aparatură medicală și reabilitarea și reamenajarea de spații. Acestea sunt principalele priorități”, a declarat Marius Craina, care lucrează ca medic ginecolog în cadrul Maternității “Bega” din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*