Ultimele stiri

Noul PNL se omogenizează prin chefuri de socializare

Au fost atâta timp în opoziție, încât să devii, cu una cu două, un singur partid omogenizat  nu e tocmai ușor, deși viziunea de dreapta e aceeași. Dar marele PNL a găsit soluția! Membrii acestuia socializează și se cunosc…la chefuri.

Astfel, de când campania s-a încheiat și Klaus Iohannis a fost ales președinte, PNL-ul o ține numai în petreceri de socializare. Asta se întâmplă, cel puțin, la filiala Timiș. După petrecerile din seara victoriei, co-președintele PNL Timiș Nicolae Robu a luat parte zilele trecute la o petrecere la București. N-a fost o petrecere în sensul clar al cuvântului, ci o petrecere la care, spune Robu, cei prezenți și-au exprimat planurile pe care le au pentru cetățeni.

Am fost la București unde am sărbătorit în cadru colegial victoria în alegeri și cu această ocazie am mai schimbat câte o vorbă.  Cu toții am arătat dorința de a face lucruri bune pentru ca cetățenii să fie mulțumiți de alegerea făcută în 16 noiembrie. Desigur că noi am prezentat un candidat cu un alt profil decât cei ce l-au precedat și ne bucurăm că cetățenii României au rezonat cu candidatul nostru, dar am prezentat și un proiect mult mai amplu”, a explicat liderul PNL Timiș.

Dar asta nu a fost tot. Joi seara a avut loc o astfel de petrecere și la Timișoara.

Am avut o acțiune de socializare în cadrul cărei am sărbătorit victoria, evenimentul s-a vrut să fie unul de mai bună cunoaștere între noi, unul de apropiere și unul de omogenizare a noii structuri politice. PNL, filiala Timiș în configurație, este deja o organizație cu legături solide între membri săi”, mai spune edilul.

Acestea nu sunt singurele evenimente de socializare ce au avut loc în cadrul PNL după câștigarea alegerilor prezidențiale, astfel de acțiuni mai existând în cel puțin două rânduri.

Foto: stiripesurse.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*