Ultimele stiri

Noul stadion nu va fi gata prea curând. De ce a renunțat municipalitatea la concursul de soluții

Concursul de soluții pentru construirea unui nou stadion la Timișoara este istoria! Primarul Nicolae Robu anunță că din cauza atitudinii pe care o au arhitecții care nu au pregătit documentația necesară, visul său pare tot mai îndepărtat.

„O să renunţăm la ideea de concurs de soluţii din cauza atitudinii pe care o au arhitecţii. Concursul de soluţii, aşa cum este definit în lege, înseamnă nişte paşi în care practic nu este decident beneficiarul, cel care organizează concursul. Nu este pregătită documentaţia pentru a lansa un concurs de soluţii. Vom lansa licitația. Noi nu avem finanţare, să vin să vă spun poveşti. Trebuie să facem studiu de fezabilitate şi proiect, pentru că acestea le putem suporta din banii noştri. O să stabilesc un termen până la care dacă nu ni se predă documentaţia pentru concursul de soluţii, vom trece la licitaţie”, a spus Robu.

Noul stadion ar urma să fie construit în zona actualului stadion, iar edilul spune că atunci când acesta va fi gata, stadionul , „Dan Păltinşanu” ar putea fi folosit pentru rugby.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*