Ultimele stiri

Nu are BAC-ul, dar e unul dintre cei mai bogaţi români! De necrezut: Câţi bani a reuşit să strângă până la 34 de ani

Mirel Rădoi

Astăzi, Mirel Rădoi (34 de ani) ar fi trebuit să susţintă proba scrisă la limba română din examenul de Bacalaureat, dar antrenorul Stelei se află în cantonament în Austria. Rădoi va da probele scrise în luna august.
Milioanele din Ligă l-au împiedicat şi acum să dea BAC-ul

Mirel Rădoi mai are de aşteptat până va intra în posesia diplomei de Bacalaureat, care-i este necesară pentru a reuşi să se înscrie la şcoala de antrenori. Fostul căpitan al Stelei a trecut cu brio probele orale, dar nu s-a prezentat la prima probă scrisă, deoarece este în cantonament în Austria, unde pregăteşte noul sezon şi debutul în preliminariile Ligii Campionilor, unde Steaua va întâlni campioana Sloveniei, AS Trencin, în turul 2 preliminar. Obiectivul principal al lui Mirel Rădoi la Steaua e calficarea în grupele competiţiei, premiată cu aproximativ 10 milioane de euro de UEFA.

Rădoi ar fi trebuit să susţină astăzi examenul scris la limba română. Antrenorul Stelei va susţine probele scrise la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului, care este programată în luna august.

Fără BAC, Rădoi a strâns peste 15 milioane de euro până la 34 de ani
Chiar şi fără diploma de Bacalaureat, după Gheorghe Hagi, cu o avere estimată înainte de criză de către revista Capital la 45 milioane de dolari,Mirel Rădoi va fi cel mai bogat tehnician care va sta pe banca echipei lui Becali. Şi pentru că i se oferă şansa de a o pregăti pe FCSB, formaţie care nu mai deţine marca Steaua, finul va antrena gratis şi îşi va fixa bonusuri în funcţie de performanţele obţinute.
Rădoi umblă cu genţile pline de bani
„Mirel mi-a zis că nu are nevoie de bani la Steaua. Păi, el stă acum pe 15-16 milioane de euro. Când eram la închisoare, a venit la vărul meu Virgil şi i-a pus în faţă un milion de euro cash şi i-a zis să-i ia dacă eu am nevoie. Dar nu s-a pus problema să apelez la el, pentru că şi eu am bani”, sunt câteva dintre dezvăluirile cu iz financiar pe care Gigi Becali le-a făcut, luni seara, la Digisport.
În cei şase ani petrecuţi la arabi, conform calculelor făcute de ProSport, Mirel Rădoi a obţinut numai din salarii o sumă de aproape 14 milioane de euro, plus bonusuri importante şi automobile de lux oferite de şeici. Oricum, nici atunci când a plecat de la Steaua, la finele anului 2008, Rădoi nu era un amărât. Becali îi făcuse încă din 2006 cel mai mare salariu din Liga 1, 350.000 de euro pe an, astfel încât finul său să încaseze puţin peste un milion de euro în cei trei ani până când a fost lăsat să se transfere în străinătate.
Olăroiu e omul care l-a îmbogăţit, indirect, pe Rădoi
N-a fost să plece nici la Real Madrid, nici la Chelsea, şi nici la Inter Milano, aşa cum tot spera Becali. Olăroiu le-a întins o mână de ajutor „fraţilor” săi Mirel şi Gigi când i-a convins pe şeicii de la Al-Hilal să plătească la începutul anului 2009, în câteva tranşe, suma totală de 6 milioane de dolari.  
Deja cu o avere de peste un milion şi ceva de euro, Mirel Rădoi s-a dus la arabi unde a cunoscut cu adevărat bogăţia. Salarii, într-adevăr impresionante pe care i le-a obţinut Olăroiu, unde l-a urmat peste tot, cu excepţia ultimei echipe unde a evoluat Mirel. 3,1 milioane de euro luaţi în primii ani la Al-Hilal şi încă două „lovituri” la Al-Ain (2,7 milioane de euro/sezon) şi la Al-Ahli (2,5 milioane de euro/sezon) l-au făcut pe Rădoi unul dintre cei mai bogaţi fotbalişti români.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*