Ultimele stiri

„NU Desființării Chirurgiei Vasculare din Timișoara”, petiția online pe care timișorenii sunt invitați s-o semneze

Nereguli grave descoperite de Curtea de Conturi la Clinica de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, care este condusă de medicul Mihai Ionac.

Potrivit unui raport al Curții de Conturi, în secția condusă de Mihai Ionac ar fi fost realizate operații estetice și au fost decontate rețete pentru pacienți care erau morți. Mai mult, auditorii Curții de Conturi au stabilit că pacienții erau trimiși să cumpere materiale sanitare și medicamente de la farmacia Remedia, care este deținută de mătușa soției medicului Mihai Ionac.

Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară spune, însă, că nu este adevărat ce scrie în raport și chiar este decis să-l acționeze în instanță pe autorul raportul Curții de Conturi. Aseară a fost lansată și o petiție online, „NU Desființării Chirurgiei Vasculare din Timișoara”.

Iată ce scrie în petiția online împotriva tentativelor de desființare a Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara:

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii Universitare de Chirurgie Vasculară din cadrul SpitaluluiClinic Județean de Urgență Timișoara.

Spuneți un NU răspicat celor care, prin diverse manevre de culise mediatice, nedemne și lipsite de conștiință, încearcă să desființeze o clinică în care au fost salvate sănătatea și viețile a peste 10 000 de pacienți aflați în situații disperate.

Spuneți un NU răspicat celor care, prin atacuri murdare și folosind autorități publice în scopuri contrare competențelor lor legale, discreditează o școală de chirurgie vasculară prezentă în conducerea celor mai prestigioase organisme și asociații medicale din Europa.

Spuneți un NU răspicat celor care intimidează, amenință și terorizează un colectiv care prin performanțele lui a pus România pe harta microchirurgiei mondiale.  

Spuneți un NU răspicat celor care vor să murdărească inițiativele unui colectiv care, prin profesionalismul și dăruirea lui, a atras fonduri importante și a transformat spațiul Clinicii din Spitalul Județean într-un loc civilizat și modern!

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara fiindcă mai credeți în valorile adevărate, în sănătatea celor apropiați și fiindcă vă pasă de prestigiul Timișoarei!

Spuneți un NU răspicat tentativelor de desființare a Clinicii de chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara fiindcă numai și numai oamenii care construiesc, vindecă, mângâie și alină contează în viață!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*