Ultimele stiri

Nu mai există niciun dubiu: bicicliştii au INTERZIS în centrul Timişoarei tot timpul. Nicolae Robu: „Copii şi adulţi au scăpat la limită de accidentări foarte grave datorate teribiliştilor”

bicicleta

Bicicliştii din Timişoara nu mai au voie să se plimbe prin centrul istoric al oraşului indiferent de oră sau anotimp. Decizia a fost luată de reprezentanţii Primăriei Timişoara, iar ieri, Nicolae Robu i-a întrebat pe internauţi ce părere au despre această decizie.

Potrivit edilului-şef, numărul celor care apreciază decizia Comisiei de Circulaţie a primăriei este cu 121 mai mare decât numărul celor ce nu o agreează. Nicolae Robu mai explică, încă o dată, de ce este de acord cu această măsură.

„Vă rog pe toţi, indiferent care vă este opţiunea, să înţelegeţi că eu, ca primar şi Comisia de Circulaţie avem o răspundere: nu putem tolera o situaţie în care de nenumărate ori a fost la iminenţa unor nenorociri, când, la limită, copii şi adulţi au scăpat la limită de accidentări foarte grave datorate teribiliştilor (am avut ocazia personal să văd, în mai multe rânduri, astfel de scene). Dincolo de reacţia emoţională, în realitate, nimeni n-are motiv să se plângă de lipsă de alternative la trecerea prin Centru la deplasarea cu bicicleta între zonele sud-nord prin vecinătatea Centrului. Deci, haideți să fim cu toții raționali și, implicit, responsabili!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Potrivit primarului Timişoarei, la postarea de ieri de pe reţeaua de socializate, în cadrul căreia îi întreba pe cetăţeni dacă sunt de acord sau nu cu măsura interzicerii bicicliştilor în centrul oraşului, din cei 841 de votanţi, 476 au ales ca zonele pietonale ale Timişoarei, cele de loisir, să fie strict pietonale, iar 365 au spus că sunt împotrivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*