Ultimele stiri

Nu preluarea guvernării, ci fuziunea este prioritară pentru PNL. Ce spune liderul formațiunii de Timiș

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a oferit noi informații în ceea ce privește preluarea guvernării de către partidul din care face parte. Se pare că momentan, prioritar liberalilor este realizarea totală a fuziunii, și funcționarea partidului ca un tot unitar, iar abia apoi se vor gândi la preluarea guvernării.

“Suntem preocupați și la nivelul județului Timiș să definitivăm această fuziune și să facem ca PNL-ul să funcționeze ca un tot unitar, ca o structură coerentă și pentru asta e nevoie ca într-un timp cât mai scut, care, totuși, nu poate fi foarte scurt, să ajungem la conduceri mono-cefale”, a explicat liderul PNL Timiș Nicolae Robu.

Astfel, edilul dă de înțeles că directorii de decocentrate sunt în pericol, căci aceștia ar putea fi schimbați cu unii din noii lor colegi de partid. Deși momentan structurile unice vor fi foarte mari, pe viitor, după ce partidul va funcționa ca un tot unitar, lucrurile se vor schimba.

“Vom parcurge în perioada următoare o etapa în care vom crea structuri unice, numai că ele vor fi foarte mari. Si un birou județean cu 150 de oameni, de exemplu, e greu să funcționeze eficient. Ne pregătim să faceam această perioadă tranzitorie în cât mai scurt timp”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*