Ultimele stiri

Nu se mai face stadion cu 5.000 de locuri la CFR. Care este noua locație

Municipalitatea întâmpină noi probleme în ceea ce privește realizarea noului stadion cu 5.000 de locuri din incinta CFR. Deși inițial primarul Nicolae Robu anunța că stadionul va fi construit lângă cel ce există în prezent, impedimentele continuă și decât să riște procese cu cei de la Căile Ferate Române, municipalitatea schimbă locația.

Astfel, noul stadion va fi ridicat în zona Buziașului, în apropiere deElectrotimiș, pe un teren viran, aflat în momentul de față în paragină. După ce s-a gândit la procesele care o pasc dacă ridică stadionul lângă actualul teren al CFR, Primăria Timișoara a hotărât să exploateze spațiul lăsat în voia sorții.

„Nu o să-l mai facem în perimetrul CFR pentru că apar procese și atunci o să mergem în zona Buziașul, în apropierea Electrotimiș. Acolo este un teren viran, lăsat în paragină”, spune primarul Nicolae Robu.

Proiectul va fi conceput în etape, anunță primarul Nicolae Robu, atfel că pe viitor să-i mai poată fi aduse modificări: „Aici va fi un conceput în etape. Noi facem un teren mic cu 5000 de locuri, dar va fi gândit în așa fel încât să fie extensibil.”

La începutul lunii, edilul anunța că investiția ar urma să fie făcută de la bugetul local. Nu este singura, însă, pe care municipalitatea timișoreană o are în plan pentru dezvoltarea sportului bănățean. Pe lista investițiilor pe care primarul le visează pe bani de la bugetul local pe 2015 se mai găsec și realizarea a 20 terenuri multivalente pentru minifotbal, baschet și handbal, dar și execuția unui bazin de înot semiolimpic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*